Cosmopoliten Business© 2010

 

Nyheter

 


Om oss

Cosmopolitan business er en nyetablert importbedrift som er i ferd med å etablere seg i det norske markedet med et attraktivt kvalitetsproduktutvalg. 

Hovedfokuset vårt er på produksjon av spesialdesignet og "skreddersydd" kvalitetsinteriør - kjøkken, bad, garderobe, barnerom, kontor, bar/ restaurant mm, med elementer fra håndverk som for eksempel spesialdesignede smijern - eller glassprodukter.

For å utvide vårt tilbud er vi i ferd med å etablere samarbeid med spennende bruks-og gaveartikkelleverandører.  I tillegg vil vi integrere gaveprodukter med veldedigeformål.

Større og mindre bedrifter som selger eller bearbeider trevarematerialer og trevareproduker kan kontakte oss for formidling av diverse tresorter og trematerialer.

Vi i firmaet er engasjerte og kreative fagmennesker med mange års relevant yrkes erfaring både innenlands og utenlands, som både ansatte og bedriftseiere. Vi ønsker å levere produkter til kvalitets -og prisbevisste kunder til meget konkurransedyktige priser!

Vi er åpne for alle innspill.

 

Samarbeider med

Arkitektkontorer, autoriserte innredningskonsulenter, meklerfirmaer, byggefirmaer, aktuelle foretninger, bedriftseiere, privat personer, det offentlige (anbud) m.m.